Gradimo zanimljive web stranice

SEOprom – Web dizajn i izrada web stranica
 

Stranica zanimljiva kupcima

SEOprom – Web dizajn i izrada web stranica

Dizajn web stranice bitan je faktor kvalitete prisutnosti na Internetu

Čak bismo se usudili reći – izrazito bitan faktor!

U današnje vrijeme apsolutno je bitno izdvojiti se iz mase. Ostaviti bolji, kvalitetniji dojam. Internet je prezasićen jednim te istim idejama – bezobličnim, dosadnim web stanicama. Statistike pokazuju da će većina potencijalnih kupaca napustiti web stranicu ukoliko kroz nekoliko sekundi ne budu zaokupljeni onime što vide. Sadržaj web stranice mora biti relevantan i razumljiv. U izradi web stranica objedinjujemo web dizajn sa kvalitetnim sadržajem kako bi finalni produkt bio upečatljiv.

To znači da su stranice vizualno atraktivne, privlačne kupcima. Ugodne za oko, lagane za strelicu miša. Čitljive su, lako razumljive i na njima kupci uvijek brzo i jednostavno mogu pronaći kvalitetne informacije vezane uz temu njihove pretrage.

Optimizacija za sve ekrane

Nadalje, od presudne važnosti u današnje vrijeme je funkcionalnost web stranice da se besprijekorno prikazuje na svim uređajima – računalima, tabletima, mobitelima. Statistike pokazuju kako je preko 50{513937ae3f00fbae584268f9bb5ce2e5399d0a8c46895752d332143c29f1f61d} lokalnih pretraga obavljeno preko mobitela, zato je od presudne važnosti imati kvalitetne stranice koje će kupcima koji i na taj način pretražuju usluge ili proizvode omogućiti uvid u sve informacije. Sve naše stranice optimizirane su za prikaz na svim ekranima. To se zove responzivni dizajn a znači da se web stranica automatski prilagođava svakoj veličini prikaza.

Kvalitetan dizajn + relevantan, razumljiv sadržaj = pobjednička web stranica


Pogledajte u našoj galeriji demo radova na što mislimo. Provjerite kako su takve web stranice ugodne i zabavne. Upečatljive su i kupci ih rado preporučuju dalje. Naravno, i naš klijent je zaslužan za to svojom uslugom ili proizvodom – no uostalom, od našeg klijenta niti ne očekujemo manje od toga!

Što sve treba uspješna web stranica

 

Ne brinite.

Mi nismo kao drugi i nećemo Vas opterećivati tehničkim detaljima.
Vjerujemo kako Vam u životu definitivno ne treba hrpa tehničkih izraza kojom se opisuju sve potrebne stvari da bi web stranica zaživjela na Internetu.

Ono što bi Vas moralo zanimati je jedna jedina stvar: REZULTATI!

Gradimo web stranice upravo na tim temeljima. Sve ostalo je nebitno.
Ali naravno, ako Vas zanima samo izrada web stranica a ne cjelokupni paketi naših usuga ili jednostavno želite saznati sve o tome – bit će nam zadovoljstvo detaljno Vam sve pojasniti, samo se javite 🙂

Sve u svemu, dosta toga se mora ispravno posložiti kako bi cijeli sustav funkcionirao ispravno i mi smo ovdje da sve to odradimo za Vas. Svi naši paketi usluga uključuju apsolutno sve što je potrebno za uredno funkcioniranje Vaših internet stranica.

Na Vama je samo da se opustite i uživate u povećanom prometu.


Pogledajte i naše ostale usluge: